0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Politica de confidentialitate

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, prin intermediul site-ului nostru web.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem

Compania care detine acest website se numeste SHORRY PIZZA SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Str. Rosiorilor 122, Braila, cod unic de înregistrare fiscală 29820629.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

Colectăm datele dvs. cu caracter personal prin intermediul formularelor de contact si de comanda din website si anume: nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa postala.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Datele colectate sunt folosite pentru:
- trimiterea comenzilor la adresa clientilor si facturare.
- pentru a raspunde solicitarilor clientilor adresate prin formularul de contact

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Datele D-voastra nu sunt facute publice si nu sunt vandute sau transmise nici unei terte parti.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație folosind tehnologia HTTPS.

Ștergerea datelor

Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;

Copyright © 2022 - Pizzeria Arena Braila
Realizat si admnistrat de
Fedoxa Consulting