0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Garniturile pe care ti le propunem aici au misiunea de a imbunatati aspectul estetic al unui preparat sau de a-i spori gustul. Cu alte cuvinte, garniturile noastre sunt menite sa completeze un preparat din carne sau din peste, sa infrumuseteze sau sa insoteasca in mod armonios, atat din punct de vedere gustativ cat si vizual, preparatul pe care il alegi. Garnitura poate fi orez, cartofi sau un preparat pe baza de legume proaspete.

Exista doua tipuri de garnitura, garnitura simpla sau garnitura complexa. Aceasta din urma este mai sofisticata decat garnitura simpla si este compusa din mai multe elemente. Printre cele mai clasice garnituri se numara cartofii prajiti.

Daca esti interesat de garnituri cu livrare in Braila, citeste randurile de mai jos. Pentru a iesi din rutina nu ezita sa faci combinatii insolite de genul dulce/sarat pentru carnea de pasare. Cartofii impreuna cu merele sunt ideali pentru carnea de porc fara sa o usuce.

Garnitura reusita este cea care pune in evidenta toate avantajele unui preparat, in cel mai bun mod cu putinta, ii pune in valoare gustul si contribuie la asimilarea ideala a produsului de baza.

Care este cea mai potrivita garnitura pentru peste?

Dupa ce ai comandat un preparat delicios pe baza de peste este extrem de important sa il servesti in mod corect, pentru ca munca depusa sa nu fie in zadar si alegerea garniturii sa nu fie pe ultimul loc.

Cel mai adesea, pestele este servit impreuna cu cartofi prajiti, orez fiert sau piure de cartofi. Pentru adeptii unei alimentatii sanatoase, cea mai buna garnitura pentru peste este compusa din legume proaspete. Garnitura poate fi simpla sau complexa, poate consta dintr-un fel principal si ingrediente vegetale suplimentare.

Si atunci cand ai pofta de un anumit preparat, alegerea garniturii este importanta. Spre exemplu daca alegi un pui cu lamaie poti opta ca garnitura pentru cartofi prajiti sau wedges si salata cu lamaie. Daca o mare parte din meniu este consistenta, atunci te sfatuim sa alegi o garnitura mai usoara. Daca felul de mancare nu este atat de consistent atunci poti opta pentru o garnitura mai complexa.

Garnitura mai poarta numele de contur. Cartofii, in mod coplesitor sunt cea mai populara garnitura pentru un meniu. Cartofii pot fi preparati in zeci de moduri, unele mai grele, altele mai usoare, dar de fiecare data delicioase. Garniturile pe baza de cartofi se numara printre cele mai populare garnituri aunci cand vine vorba de burgeri.

Un cheat meal este, evident, incomplet fara o portie de cartofi prajiti sau dati la cuptor alaturi. La fel de gustoase pot fi insa si garniturile pe baza de legume sau savuroasele si popularele inele de ceapa, care au devenit din ce in ce mai populare in ultima vreme.

Niciun preparat bun nu are cum sa treaca fara garnituri si ai la dispozitie o multime de retete de garnituri pentru snitele sau retete de garnituri pentru gratar (desi in acest caz ar fi suficienta si o salata). Adultii prefera garniturile de legume pentru fripturi, dar copiii adora tot ce inseamna garnituri de cartofi - la cuptor, piure de cartofi sau cartofi prajiti.

Copyright © 2022 - Pizzeria Arena Braila
Realizat si admnistrat de
Fedoxa Consulting