Pizzeria Arena Braila

PIZZA TRADITIONALA ITALIANA, CUPTOR PE LEMNE

Cuptor pe lemne, pizzeria Arena Braila

Pizzeria Arena ia nastere odata cu revenirea lui Sorin Marin in Romania, acesta fiind si ingredientul cheie din spatele acestei pizzerii. Al doilea ingredient important esti tu, cel care alege calitate si bun gust.

Preparam pizza in stil traditional italian, cu un blat delicios subtire-crocant, cu ingrediente perfect proportionate si o echipa de oameni pasionati. Fabuloasa PIZZA ITALIANA!

Pizzeria ofera un meniu diversificat, atat preparate traditionale italienesti cat si romanesti, menite sa satisfaca chiar si cel mai exigent client.

  • Livrare la domiciliu in Braila, Cazasu, Varsatura, Lacu Sarat
  • Livrarea de pizza la domiciliu in Braila de obicei in 30 de minute

Specializati in pizza

Pizzar-ul de la Arena, Sorin Marin, castigator de numeroase premii nationale si internationale la campionatele de pizza.

Pizzeria Arena Braila

PIZZA TRADITIONALA ITALIANA

Livram la domiciliu:
pizza italiana, paste, salate, deserturi delicioase, focaccia.
COMANDA AICI MENIURILE NOASTRE

Cel mai gustos blat din oras, framantat cu maiestrie si pasiune!

Cea mai buna pizza Braila de care te poti bucura impreuna cu prietenii tai, cu familia sau chiar cu iubitul/iubita!

Comandă pizza pe vatra Braila si bucura-te de cel mai gustos preparat

Acest preparat nu iti afecteaza sanatatea, fiind realizat din cele mai naturale si sanatoase ingrediente

Mozzarella este un ingredient de baza pe care il poti gasi intr-o pizza, dar este delicios si ii ofera acel iz italienesc

Fiecare pizza este taiata cu grija, pentru ca tu si prietenii tai sa o savurati imediat dupa ce comanda este livrata la domiliciu

PIZZA 3in1

La PizzeriaArena:
pizza 3in1 este patrata.
COMANDA AICI MENIURILE NOASTRE

Numai la aceasta pizzerie Brăila te vei bucura de cea mai inedita oferta. In cazul in care nu te poti decide la un singur sortiment de pizza, de ce sa nu alegi 3 sortimente diferite? Ai auzit bine. Alege 3 tipuri de pizza pe care le indragesti cel mai mult si comanda pizza online braila. Se face livrari la domiciliu Braila in cele mai sigure conditii, asa ca nu ezita sa ne alegi pe noi, pentru cea mai mare grija fata de client.

In maxima securitate, impotriva CoronaVirus

Soferii sunt echipati conform legii

Luptam impreuna:
Am luat masuri impotriva CoronaVirus.
COMANDA IN SIGURANTA, MENIURILE NOASTRE

Livratorii de pizza tin cont de toate masurile de protectie impotriva noului CoronaVirus. Pe langa toate acestea, mediul nostru de lucru este curat, in permanenta dezinfectare, cu grija sporita fata de clienti. Bucura-te de cea mai buna pizza la comanda din oras si de livrare la domiciliu Braila in cele mai sigure conditii, cu protectie maxima bacteriologica. Alege-ne pe noi si nu vei ramane dezamagit.

In maxima siguranta

La noi la sediul, ne-am pregatit pentru CoronaVirus.
COMANDA IN SIGURANTA, MENIURILE NOASTRE

Mediul de lucru este unul curat, in care pizzarii poarta masti si manusi, pentru a nu ridica niciun factor de risc pentru clientii care aleg sa dea comanda pizza Braila. Arunca un ochi pe meniu si alege de la restaurant ce mancare te atrage mai mult. Indiferent de alegere, nu vei fi dezamagit si, cu siguranta, vei reveni cu noi comenzi. Daca te-ai convins ca ne facem treaba cum trebuie, poti sa ne recomanzi unui prieten, unei cunostinte, pentru a se bucura si ei de serviciile noastre.

multe multumiri

Clientilor nostri